Henkilöstön osaaminen kuntoon

Koulutus - Konsultointi - Kehittäminen

Nyt on aika

DataLaaki yhteistyökumppaneineen tuo syksyyn kaiken kattavan ict-koulutustarjonnan, jota ei kannata jättää käyttämättä. Tarjolla on valmiita yleisiä koulutuksia peruskäyttäjille, edistyneimmille ja asiantuntijoille. Täsmäkoulutuksella suunnitellaan organisaation tai alueen yhteisiä tarpeita vastaavia koulutuksia ja konsultointeja.

Koulutus- ja kehittämissuunnittelu

DataLaakin koulutus- ja kehittämissuunnittelulla luodaan organisaation ja henkilön tarpeita vastaava kouluttautumis- ja opiskeluohjelma (syyskuussa maksuton).

  • Käydään läpi yrityksen tarpeet
  • Henkilöstön osaamiskartoitus
  • Koulutus- ja opiskelusuunnitelma

Avoimet ict-koulutukset ja verkkokurssit

Wistec Training tarjoaa lähes 100 koulutusta organisaation koko henkilökunnan käyttöön kampanjalla, jota ei kannata jättää väliin.
Esim. alle 50 henkilön organisaatio voi kouluttaa vaikka koko henkilökuntansa noissa kaikissa koulutuksissa hintaan 3 200 €! Jos vaikka vain 5 henkilöä kävisi 5 kurssilla, niin yksittäisen kurssin hinnaksi jäisi hieman yli 100 € (norm. 500 – 1 000 €).

Kun henkilö opiskelee myös itsenäisesti tai ryhmässä, niin verkkokurssit mahdollistavat omaan tahtiin etenemisen verkko-open avustuksella. Tarjolla on noin 50 eri kurssikokonaisuutta Excelin perusteista Indesignin jatkokurssiin. Kampanjan hinnalla alle 50 henkilön organisaatiolle 2 600 €.

Suunnittelemalla koko organisaation osaamispolku, luodaan lähi-, verkko-opiskelulla ja ryhmätuella suuri harppaus uusien digitaitojen ja omien työvälineiden hallintaan. Tämä taas vääjäämättä tehostaa ja kehittää koko organisaation toimintaa.

Tietohallinnon ja ICT-asiantuntijan selviämispakkaus

Edera Partners tuo Lahteen yleisinä asiantuntijakoulutuksina työkalut Windows, Office 365 ja Azure -pilvipalveluihin mm.

ICT-asiantuntijoiden kanssa suunnitellaan ja kehitetään organisaation it-palvelut  ja -henkilöstön osaaminen ajantasalle tulevaisuuteen etunojassa.

Ota yhteyttä, niin hoidetaan osaamis- ja kehittämistarpeet kuntoon:

Ari Saloranta
etu.sukunimi@datalaaki.fi
Puh. 044 708 1648