Verkkokurssit

Koulutus - Konsultointi - Kehittäminen

Uusien asioiden oppiminen vie aikaa, jota työelämässä on usein liian vähän mihinkään ylimääräiseen, kuten työvälineiden opiskeluun. Silloin kun olisi mahdollisuus opiskella, ei ole tarjolla sopivia koulutuksia ja päinvastoin.

Verkkokurssit (online-opiskelu) mahdollistavat opiskelun omaan tahtiin mihin vuorokauden aikaan tahansa työpaikalla, kotona, siellä missä verkkoyhteydet toimivat.

Organisaatioille on tarjolla koko verkkokurssitarjonta palveluna, jolloin kaikki kurssimateriaalit ovat koko organisaation käytössä ja luovat hyvän pohjan henkilöstön kehittämiselle ja yhdessä uusien taitojen opiskeluun.

Yhdistämällä lähikoulutuksen ja verkko-opiskelun päästään parhaimpiin tuloksiin.

Kuvankäsittely ja julkaisu

Käyttöjärjestelmä ja internet

Office 365 ja 2016 mm.

Mobiililaitteet

    • iPhone yrityskäytössä
    • Mobiililaitteet liikkuvassa työssä

Esimerkki Excelin taulukon automaattisesta muotoilusta.

Verkkokurssit on tehty oppimisympäristöön aiheittain ja tason mukaan eteneviksi, usein syventävin harjoittein ja testein.
Yksittäisten koulutusten pituus on noin 1 – 4 tuntia palasteltuna 1 – 5 minuutin toiminnallisiin videoihin. Opiskeltavien aiheiden sisältö omatoimisin harjoitteineen ja soveltaen vastaa noin 2 päivän lähikoulutusta. Verkkokurssin käyttöoikeus on 3 kuukautta.

Koulutuspaketit yrityksille

Tarjolla on myös yrityskohtaisia paketteja koko henkilökunnalle, jolloin koko yhteisö voi opiskella työvälineensä yhdessä yrityskohtaisten koulutusten muodossa.

Tarjolla on yli 50 eri kurssikokonaisuutta Excelin perusteista Office 365:den kautta Indesignin jatkokurssiin. Koulutussopimus on voimassa 1 vuoden kerrallaan.

Pyydä yritykselle tarjous verkkokurssipaketista.

Tarpeisiin räätälöityjä kurssipaketteja voidaan rakentaa koulutussuunnittelujen yhdessä liitettäväksi lähikoulutuksiin tai itsenäisiin online-paketteihin.

Laadukkaat verkkokurssit ja opetusvideot on toteuttanut yhteistyökumppani Wistec Training Oy.

Parhaan oppimistuloksen saa, kun yhdistää lähijakson ja verkko-opiskelun lähituella.

Ota yhteyttä, niin hoidetaan osaamistarpeet kuntoon:

Ari Saloranta
etu.sukunimi@datalaaki.fi
Puh. 044 708 1648